Boeiend, gezellig, sfeervol, leerrijk

Zo kan je onze activiteiten omschrijven. Wij organiseren gedurende gans het jaar diverse activiteiten voor onze leden.

Stekens Mont Martre

Het concept: 

Voor alle creatieve en niet creatievelingen is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en gezellig van gedachten te wisselen. Dit kan leiden tot inspirerende resultaten.

De deelnemers brengen hun eigen materiaal mee en kunnen hun talenten aan Stekene en omstreken demonstreren. Er is gelegenheid tot gezellig samen zijn bij een natje aan democratische prijzen. Inkom gratis.

Dit alles werd mogelijk gemaakt met logistieke steun van de gemeente Stekene.

Het kunstwerk dat in 2019 door de bezoekers werd gemaakt, werd geschonken aan de school Toermalijn. 

Tentoonstellingen

We trachten minstens één keer per jaar een eigen tentoonstelling te organiseren op een bijzonder locatie. In 2020 hebben we 1 tentoonstelling kunnen realiseren in de Sint Amandus kapel in Gent. Talrijke bezoekers zijn onze werken komen bewonderen.

Bekijk onze kalender voor de data van de geplande tentoonstellingen.

 

Ontspanning

Velen onder ons spelen graag een spelletje petanque. Zin om ook eens een namiddag mee te komen spelen? Volg ons op Facebook of kijk regelmatig eens naar onze kalender.

En ook de inwendige mens wordt niet vergeten! Een natje en een droogje horen bij het gezellig samenzijn. In 2020 vierden we met enkele vrienden Verloren Maandag.

Daguitstappen

Een paar keer per jaar gaan we samen op stap. Voor 2021 staan voorlopig een uitstap naar Atelier Mestdagh in glasatelier Merelbeke, naar het huis van Permeke en het museum Delvaux op de agenda.

Voor precieze data: volg ons op Facebook of kijk regelmatig eens naar onze kalender.

Open atelier

Elke woensdagavond organiseren wij van 19 tot 22 uur, een open atelier in D’oude school in Kemzeke (naast de kerk). We starten opnieuw op 1 september.

Het open atelier is zowel voor leden als voor niet-leden toegankelijk. Je kan eens komen kijken of bij een drankje een babbeltje slaan met de aanwezige kunstenaars.

    Wil je ook graag deelnemen?


    Met dank aan: